Home Blog Taylor Mates is weer een paar leuke collega’s rijker!
16 april 2019

Taylor Mates is weer een paar leuke collega’s rijker!

Recent mochten we maar liefst 7 nieuw ‘Mates’ verwelkomen. Op 10 april jl. kookten zij met hun naaste collega’s Italiaans, waarna we samen genoten van het eindresultaat.

Tijd om de nieuwe gezichten aan jullie voor te stellen:

Sandra Gijsbers – administratief medewerkster zakelijk

Sinds augustus al weer bij ons werkzaam en in haar functie ondersteunt zij de portefeuillebeheerders voor onze zakelijke relaties door zorg te dragen voor de complete backoffice werkzaamheden.

Sabine Hendriks – schadebehandelaar

In haar functie staat het klantbelang centraal en kijkt zij verder dan de ‘standaard’mogelijkheden en voorwaarden om te komen tot een spoedige en accurate afhandeling van uw schade.

Maarten Jongkind – adviseur zakelijk

Als adviseur gaat hij resultaatgericht te werk, luistert goed naar uw wensen, signaleert kansen en stelt de juiste vragen om tot een passend voorstel te komen.

Danny Verhoef – portefeuillebeheerder particulier

In deze commerciële ondersteunende rol is hij medeverantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van de verzekeringsportefeuille van bestaande klanten.

Saskia Berg – intern specialist levensverzekeringen en hypotheken

Sinds januari bij ons werkzaam en in deze veelzijdige functie begeleid zij de hyptheekadviseur en de klant bij zijn hypotheekdossier vanaf het begin tot het eind van het proces.

Judith Verhoef – intern specialist pensioenen

Als commercieel binnendienst medewerker verantwoordelijk voor het beheer van uw pensioenregeling van A tot Z. Samen met Saskia maakt zij ons team ‘leven’ compleet.

Jordy Brunenberg – portefeuille beheerder zakelijk

Jordy is als binnendienst adviseur zakelijk het eerste aanspreekpunt met een eigen portefeuille van vaste klanten waarvoor hij de totale verzekeringsportefeuille beheert.

Daarmee is ons team weer compleet. Wij zijn echter altijd geïnteresseerd om talent te ontmoeten. Als je van mening bent dat jij een waardevolle versteking van ons team in de toekomst kunt zijn, komen wij graag met je in contact. Astrid Diebels t 0412-201513, e astrid@taylormates.nl

Binnen kijken