Home Blog Taylor Mates is genomineerd voor de Advies Award 2019
15 april 2019

Taylor Mates is genomineerd voor de Advies Award 2019

Samen met vijf andere advieskantoren zijn wij genomineerd voor de Advies Award 2019. Om de meerwaarde van onafhankelijk financieel advies te onderstrepen, heeft VVP het initiatief genomen voor de Advies Awards, een jaarlijkse prijs voor kantoren met dé A(dvies)-Factor. Dit jaar wordt de Award uitgereikt tijdens de Dag van het Topadvies 2019

Een vakjury is op zoek gegaan naar advieskantoren met de A-Factor, die de meerwaarde van het adviesvak uitstralen en hun meerwaarde weten te verzilveren. De onderbouwing van de jury voor onze nominatie was als volgt: ”Peter Taylor Parkins is eigenaar van Taylor Mates uit Oss en Den Bosch. Een bewust provinciaal werkend assurantieadviseur specifiek voor de zakelijke markt. Actief zoals het hoort in allerlei zakelijke netwerken in de regio. Zeer klantgericht, succesvol, ict-minded en marketinggericht, met veel aandacht voor de persoonlijke groei en ontwikkeling van medewerkers. Het kantoor zet zich ook in voor aantrekken van talenten vanuit scholen ten behoeve van de assurantiemarkt.” 

We zijn ontzettend blij en vereerd om kans te maken op de eerste Advies award en zullen op 15 mei voor de vakjury een korte pitch presenteren over onze Advies-Factor. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de VVP Dag van het Topadvies van 11 juni met als thema ‘klantgerichtheid verzilveren’. Voor meer informatie kunt u hier meer lezen.

 

Binnen kijken